momo04.jpg

B38 csoport

Legújabb, 3-5 éves csoportunk 2017 szeptemberében indult egy barátságos belvárosi lakásban a Balaton utca – Honvéd utca sarkán. A csoport - a többi BPS óvodához/iskolához hasonlóan - együtt növekszik majd a gyerekekkel, később iskolává válik, feltehetően az Ada Lovelace csoporttal együtt.

 

Legfontosabb célunk egy összetartó, nyitott szellemű, együttműködő (szülői-) és gyermek-közösség létrehozása, ahol a gyerek-tanár létszám lehetővé teszi a valódi kapcsolódást. A tanáraink számára fontos, hogy táplálják a gyerekek természetes felfedező kedvét, támogassák az egyéni fejlődést, elfogadó környezetet teremtsenek. Sokat barangolunk majd a városban, mini-projekteket végzünk, mindennapjaink része az angol nyelv. Hiszünk abban, hogy az inspiráló és az együttműködésre építő, örömteli tevékenységek, a sok mozgás és a szabad játék segítik gyermekeinket abban, hogy ki-ki saját érdeklődésének és tempójának megfelelően fedezhesse fel a világot.

 

Jelentkezés

Hogy kiket várunk? Olyan szülőket, akik ismerik (vagy szeretnék megismerni) a kooperációra és a gyerekek természetes érdeklődésére építő tanulási-tanítási metódust és hasonló értékeket vallanak az oktatásról, bíznak abban, hogy a BPS tanárok folyamatosan tanulnak, és hogy a szülők közössége által is befolyásolható környezet a megfelelő számukra.