Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

B38 (V. kerület)

Budapest School legújabb csoportja 2017 szeptemberében indul 3-5 éves gyereknek a Jászai M. tér környékén egy fényes lakásában az Olimpia Parktól 2 percre. 

momo04.jpg

B38 csoport

Legújabb, 3-5 éves csoportunk 2017 szeptemberében indult egy barátságos belvárosi lakásban a Balaton utca – Honvéd utca sarkán. A csoport - a többi BPS óvodához/iskolához hasonlóan - együtt növekszik majd a gyerekekkel, később iskolává válik, feltehetően az Ada Lovelace csoporttal együtt.

 

Legfontosabb célunk egy összetartó, nyitott szellemű, együttműködő (szülői-) és gyermek-közösség létrehozása, ahol a gyerek-tanár létszám lehetővé teszi a valódi kapcsolódást. A tanáraink számára fontos, hogy táplálják a gyerekek természetes felfedező kedvét, támogassák az egyéni fejlődést, elfogadó környezetet teremtsenek. Sokat barangolunk majd a városban, mini-projekteket végzünk, mindennapjaink része az angol nyelv. Hiszünk abban, hogy az inspiráló és az együttműködésre építő, örömteli tevékenységek, a sok mozgás és a szabad játék segítik gyermekeinket abban, hogy ki-ki saját érdeklődésének és tempójának megfelelően fedezhesse fel a világot.

 

Jelentkezés

Hogy kiket várunk? Olyan szülőket, akik ismerik (vagy szeretnék megismerni) a kooperációra és a gyerekek természetes érdeklődésére építő tanulási-tanítási metódust és hasonló értékeket vallanak az oktatásról, bíznak abban, hogy a BPS tanárok folyamatosan tanulnak, és hogy a szülők közössége által is befolyásolható környezet a megfelelő számukra.