Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

web_suli_header_momo.jpg

Breznó

JELENTKEZZ HOZZÁNK MOST A BREZNÓBA!

  • Azonnali kezdéssel várjuk olyan 4-8 éves gyerekek szüleinek jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a Budapest School óvodájába vagy iskolájába.
  • A jelentkezésről minden fontos információt és a kitöltendő formot is megtalálod a lenti gomb megnyomása után:
 

Hangsúly a kreativitáson és a mozgáson 

A 2015 óta Hadik néven műkődő jelenleg 5-7 éves csoportunk és a 4-6 éves Momosok, az új tanévet már a Breznó köz 8-ban kezdik kiegészülve számos új Budapest Schoolossal. 2015-ben ezzel indítottuk a Hadik óvodát és még most is érvényesnek tartjuk a lényeget:

boldog és alkotó tanárok, kis csoport, perszonalizált oktatás, projekt alapú tanulás, kevert életkorú csoportok, nincsenek fiús és lányos játékok, a szociális és érzelmi képességek éppoly fontosak, mint a tudomány és a környezet. Nálunk az írás-olvasás oktatása a megértést szolgálja és egyszerre vezet be a szavak és a kódok világába. A mi sulinkban digitális nyelv és a beszélt nyelv kiegészítik egymást, és a felszabadult önkifejezés eszköze a forrasztás is lehet, nem csak a dalolás.

A tanár csapatot Bundschuh Hanna, Csóti Orsi, Kovács Ági, Nagy Domino, Porteleki Sári és Tornyi Gergő alkotja.

 

A hosszú távú cél az, hogy a tapasztalati úton megszerzett ismeretek és tudás által felkészüljenek az iskolára. A csoport a tervek szerint együttmarad "iskolásként" is a Budapest Schoolban. Addigra ők már otthonosan fognak mozogni a projekt alapú oktatás világában. Mindez persze mit sem ér a szülők közreműködése nélkül, akikkel szoros együttműködésben dolgoznak tanáraink a gyerekek fejlődése érdekében.

 

Tanáraink

A szülők többsége a tanárok alapján választja gyereke óvodáját és iskoláját. És ez helyes, hiszen a tanárok lesznek a gyerekek példaképei, kísérői. Budapest Schoolnak első prioritása, hogy a tanárok kreatív alkotóként, önálló vezetőként tudják a csoport számára legjobb utat megtalálni.

Hisszük, hogy diverz, jól működő tanári csapat a legjobb a gyerekeknek, ahol a tanárok ugyanúgy folyamatosan tanulnak, mint a gyerekek.