JELENTKEZZ HOZZÁNK MOST A BREZNÓBA!

  • Azonnali kezdéssel várjuk olyan 4-8 éves gyerekek szüleinek jelentkezését, akik 2017 szeptemberétől csatlakozni szeretnének a Budapest School óvodájába vagy iskolájába.
  • A jelentkezésről minden fontos információt és a kitöltendő formot is megtalálod a lenti gomb megnyomása után:
 

Hangsúly a kreativitáson és a mozgáson 

A 2015 óta Hadik néven műkődő jelenleg 5-7 éves csoportunk és a 4-6 éves Momosok, az új tanévet már a Breznó köz 8-ban kezdik kiegészülve számos új Budapest Schoolossal. 2015-ben ezzel indítottuk a Hadik óvodát és még most is érvényesnek tartjuk a lényeget:

boldog és alkotó tanárok, kis csoport, perszonalizált oktatás, projekt alapú tanulás, kevert életkorú csoportok, nincsenek fiús és lányos játékok, a szociális és érzelmi képességek éppoly fontosak, mint a tudomány és a környezet. Nálunk az írás-olvasás oktatása a megértést szolgálja és egyszerre vezet be a szavak és a kódok világába. A mi sulinkban digitális nyelv és a beszélt nyelv kiegészítik egymást, és a felszabadult önkifejezés eszköze a forrasztás is lehet, nem csak a dalolás.

A tanár csapatot Bundschuh Hanna, Csóti Orsi, Kovács Ági, Nagy Domino, Porteleki Sári és Tornyi Gergő alkotja.

 

A hosszú távú cél az, hogy a tapasztalati úton megszerzett ismeretek és tudás által felkészüljenek az iskolára. A csoport a tervek szerint együttmarad "iskolásként" is a Budapest Schoolban. Addigra ők már otthonosan fognak mozogni a projekt alapú oktatás világában. Mindez persze mit sem ér a szülők közreműködése nélkül, akikkel szoros együttműködésben dolgoznak tanáraink a gyerekek fejlődése érdekében.

 

Tanáraink

A szülők többsége a tanárok alapján választja gyereke óvodáját és iskoláját. És ez helyes, hiszen a tanárok lesznek a gyerekek példaképei, kísérői. Budapest Schoolnak első prioritása, hogy a tanárok kreatív alkotóként, önálló vezetőként tudják a csoport számára legjobb utat megtalálni.

Hisszük, hogy diverz, jól működő tanári csapat a legjobb a gyerekeknek, ahol a tanárok ugyanúgy folyamatosan tanulnak, mint a gyerekek.