Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

bps_jelentkezes_kep1.jpg

general interest

Érdekel a Budapest School?

Az iskolaválasztás egy olyan fontos döntés, amit minden szülő a lehető legtöbb információ birtokában szeretne meghozni. Ezért mi is arra biztatjuk az iskoláink iránt érdeklődő szülőket, hogy ismerjenek meg minket. Mivel közösségi iskolákat szervezünk, ezért mi is szeretnénk megismerni az érdeklődőket. Jelenleg vannak olyan helyeink, amikbe azonnal csatlakozhatnak gyerekek, illetve folyamatosan fogadjuk a 2018. szeptemberétől csatlakozók jelentkezését, ezen az oldalon keresztül. A nappali oktatás mellett ugyanitt jelentkezhetsz délutáni és hétvégi workshopjainkra, valamint nyílt napjainkra, amiket időről időre megszervezünk minden helyszínünkön.

bps_oldal_workshop_banner_900x900_2.jpg

Workshopok

Sokak szerint játszva a legjobb tanulni, ráadásul ami érdekel, abban könnyebben elmerülünk, mint amit kényszerből tanulunk. Workshopjainkon nem csak az adott témában mélyülhetnek el a résztvevők, hanem módszerünk miatt számos egyéb kompetenciával is gazdagodhatnak. Az együttműködés, a kritikai gondolkodás vagy a kreativitás fejlesztése egyaránt része a Budapest School workshopjainak.

bps_oldal_nyilt_nap_banner_900x900_2.jpg

Nyílt napok

Nézd meg azt a helyszínt, ami a legközelebb van lakhelyedhez és ismerd meg az ott dolgozó tanárainkat, munkatársainkat. A személyes találkozás során sok olyan kérdésre is választ kaphatsz, amit egy weboldalon vagy fotókon keresztül nem adható át. Nyílt napjainkon mélyebben is megismerheted azt a környezetet és azokat az embereket, akikre gyermeked fejlődésének megalapozását bízod. Mi is szeretnénk Veletek találkozni, gyertek és beszélgessünk a következő nyílt napon! 

bps_oldal_felveteli_banner_900x900.jpg

Jelentkezés iskoláinkba

Ha még nem tudod, hogy a Budapest School-e a legjobb gyermeked számára és további kérdéseid vannak a döntéshez, akkor a legjobb helyen jársz. Ha már eldöntötted, hogy egy vagy két év múlva a Budapest Schoolba szeretnéd beíratni a gyereked, akkor is itt jelentkezz. Sokan érdeklődnek a hatékony és modern oktatási modellünk iránt, ezért érdemes minél előbb jelentkezni. Mivel jelenleg is van egy-egy szabad hely egyes helyszíneinken (pl. Római part és B38), ezért folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket. Bővebb információt a regiszrációs form kitöltése után küldünk.

Név *
Név
Gyermek születési dátuma
Gyermek születési dátuma
Mi érdekel leginkább a Budapest Schoolban?
Melyik iskola lenne legkényelmesebb számodra?
Egyéb fontos megjegyzés
Adataim megadásával hozzájárulok, hogy időről időre emailben tájékoztassatok a Budapest School fejleményeiről. A hírlevélről bármikor leiratkozhatok, ha már nem érdekes számomra.