Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

Indíts BPS iskolát!

Iskolaalapítók és tanárok jelentkezését várjuk!

Bővítsük együtt a BPS hálózatát! 

2018 szeptemberére eddigi exponenciális növekedési ütemünket megtartva szeretnénk megduplázni a nappali oktatási férőhelyeink számát és 3-5 új helyszínt szeretnénk beindítani. Ennek érdekében jelenleg véglegesítjük egy hálózati modell (franchise rendszer) kritériumrendszerét. 

2017 november 10-én iskolaalapítás iránt érdeklődő szülők számára indítunk egy közös folyamatot, aminek eredménye 2018 elején az új Budapest School-ok helyszíne és az azt beindító új iskolaalapító partnereink lesznek. A november 10-i eseményünkre itt jelentkezhetsz

Ezzel párhuzamosan, reagálva az országban általánosan tapasztalható pedagógushiányra beindítjuk a saját képzési és felkészítési rendszerünket, amiben pedagógus és nem pedagógus hátterű érdeklődőkből választjuk és képezzük ki a 2018/2019-es tanévben nyíló új iskoláink tanárait. Ennek a folyamatnak az első állomása egy izgalmas workshop lesz 2017. november 21-én, ahol Csíkszentmihályi Mihály segítségével az oktatás és a flow kapcsolatát vizsgáljuk meg. Erre az exkluzív workshopra itt jelentkezhetsz.