Bővítsük együtt a BPS hálózatát! 

2018 szeptemberére eddigi exponenciális növekedési ütemünket megtartva szeretnénk megduplázni a nappali oktatási férőhelyeink számát és 3-5 új helyszínt szeretnénk beindítani. Ennek érdekében jelenleg véglegesítjük egy hálózati modell (franchise rendszer) kritériumrendszerét. 

2017 november 10-én iskolaalapítás iránt érdeklődő szülők számára indítunk egy közös folyamatot, aminek eredménye 2018 elején az új Budapest School-ok helyszíne és az azt beindító új iskolaalapító partnereink lesznek. A november 10-i eseményünkre itt jelentkezhetsz

Ezzel párhuzamosan, reagálva az országban általánosan tapasztalható pedagógushiányra beindítjuk a saját képzési és felkészítési rendszerünket, amiben pedagógus és nem pedagógus hátterű érdeklődőkből választjuk és képezzük ki a 2018/2019-es tanévben nyíló új iskoláink tanárait. Ennek a folyamatnak az első állomása egy izgalmas workshop lesz 2017. november 21-én, ahol Csíkszentmihályi Mihály segítségével az oktatás és a flow kapcsolatát vizsgáljuk meg. Erre az exkluzív workshopra itt jelentkezhetsz.