JELENTKEZZ HOZZÁNK MOST A MOMOBA!

  • Ha szeretnéd, hogy gyereked egy összeszokott csapat tagjaként kezdje majd meg az iskolát a Budapest Schoolnál, jelentkezz most!
  • Azonnali kezdéssel várjuk olyan 3.5-5 éves gyerekek szüleinek jelentkezését, akik nem szeretnék megvárni a következő tanévet, hogy a Budapest School tagjai lehessenek!
  • Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, illetve egy bemutatkozó videó feltöltésével lehet.
 

Hangsúly a kreativitáson és a mozgáson 

A tanár csapatot Király Zsuzsi, Esze Dorka és Nagy Domino alkotja. Saját bevallásuk szerint a MOMO-sok számára nagyon fontos a művészeti és kulturális nevelés. Ennek köszönhetően sok zenét hallgatnak, sokat mesélnek más kultúrákról és szokásaikról hol magyarul, hol angolul. Igyekeznek megismertetni a gyerekeket a művészet különféle ágaival, természetesen játékos formában. Amire még nagy hangsúlyt fektetnek, az a mozgás és a tudatos környezeti nevelés. Gyakran járnak barangolni a közeli parkokba és játszóterekre, és még saját csoport fájuk is van.

 

A hosszú távú cél az, hogy a tapasztalati úton megszerzett ismeretek és tudás által felkészüljenek az iskolára. A csoport a tervek szerint együttmarad "iskolásként" is a Budapest Schoolban. Addigra ők már otthonosan fognak mozogni a projekt alapú oktatás világában. Mindez persze mit sem ér a szülők közreműködése nélkül, akikkel szoros együttműködésben dolgoznak tanáraink a gyerekek fejlődése érdekében.

 

Tanáraink

A szülők többsége a tanárok alapján választja gyereke óvodáját és iskoláját. És ez helyes, hiszen a tanárok lesznek a gyerekek példaképei, kísérői. Budapest Schoolnak első prioritása, hogy a tanárok kreatív alkotóként, önálló vezetőként tudják a csoport számára legjobb utat megtalálni.

Hisszük, hogy diverz, jól működő tanári csapat a legjobb a gyerekeknek, ahol a tanárok ugyanúgy folyamatosan tanulnak, mint a gyerekek.