Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

Campona (XXII. kerület)

2018 szeptemberi kezdéssel két új csoport is indul Budatétényen, a XXII. kerületben!

Vegyes életkorú, alacsony létszámú, 3-6 éves ovis és 6-8 éves iskolás (vagy iskolakezdő) gyerekeket várunk a csoportokba. Hamarosan még több információt tudunk megosztani veletek. Addig is iratkozzatok fel a jelentkezési oldalunkon!

Hogy milyen is lesz a mi iskolánk?

Projekt-  és élményalapúan működünk: az állami oktatásban megszokott 45 perces órák, tantárgyak helyett hosszabb távú oktatási egységekkel adunk teret a gyerekeknek az egyes témákban az elmélyülésre. Saját tapasztalatokkal, örömteli élményeken keresztül sokkal könnyedebben megy a tanulás.

Fókuszálunk a 21. századi készségekre és kompetenciákra: az állandó versenyhelyzet helyett a csoportmunkát, együttműködést, kritikai gondolkodást és kreativitást helyezzük előtérbe. Arra tesszük a hangsúlyt, ami igazán fontos.

Angolul tanulunk: úgy gondoljuk, hogy az angol nyelv készségszintű ismerete megsokszorozza gyermekeink jövőbeli választási lehetőségeit. Anyanyelvi angol tanár mindennapos közreműködése segít majd minket ezen a területen.

Haladunk a korral: fejlesztjük a digitális kompetenciákat, barátkozunk az informatikával - figyelve a korosztályspecifikus eszközökre és tartalmakra. 

Vigyázunk a jövőnkre: sokat leszünk a szabadban, mozgásra, aktivitásra, a természet tiszteletére és környezet-tudatosságra ösztönözzük a gyerekeket

Jól érezzük magunkat: érzelmileg biztonságos, elfogadó, vidám környezetet teremtünk a gyerekeknek, ahol nem bűn a hibázás – ellenkezőleg, esély a fejlődésre!

Várjuk az érdeklődőket a jelentkezési oldalunkon. A feliratkozás után hamarosan további információt küldünk - Herman Dóra, BPS Budatétény alapító.

profilfoto_hermadora.jpg