2018 szeptemberi kezdéssel két új csoport is indul Budatétényen, a XXII. kerületben!

Vegyes életkorú, alacsony létszámú, 3-6 éves ovis és 6-8 éves iskolás (vagy iskolakezdő) gyerekeket várunk a csoportokba. Hamarosan még több információt tudunk megosztani veletek. Addig is iratkozzatok fel a jelentkezési oldalunkon!

Hogy milyen is lesz a mi iskolánk?

Projekt-  és élményalapúan működünk: az állami oktatásban megszokott 45 perces órák, tantárgyak helyett hosszabb távú oktatási egységekkel adunk teret a gyerekeknek az egyes témákban az elmélyülésre. Saját tapasztalatokkal, örömteli élményeken keresztül sokkal könnyedebben megy a tanulás.

Fókuszálunk a 21. századi készségekre és kompetenciákra: az állandó versenyhelyzet helyett a csoportmunkát, együttműködést, kritikai gondolkodást és kreativitást helyezzük előtérbe. Arra tesszük a hangsúlyt, ami igazán fontos.

Angolul tanulunk: úgy gondoljuk, hogy az angol nyelv készségszintű ismerete megsokszorozza gyermekeink jövőbeli választási lehetőségeit. Anyanyelvi angol tanár mindennapos közreműködése segít majd minket ezen a területen.

Haladunk a korral: fejlesztjük a digitális kompetenciákat, barátkozunk az informatikával - figyelve a korosztályspecifikus eszközökre és tartalmakra. 

Vigyázunk a jövőnkre: sokat leszünk a szabadban, mozgásra, aktivitásra, a természet tiszteletére és környezet-tudatosságra ösztönözzük a gyerekeket

Jól érezzük magunkat: érzelmileg biztonságos, elfogadó, vidám környezetet teremtünk a gyerekeknek, ahol nem bűn a hibázás – ellenkezőleg, esély a fejlődésre!

Várjuk az érdeklődőket a jelentkezési oldalunkon. A feliratkozás után hamarosan további információt küldünk - Herman Dóra, BPS Budatétény alapító.

profilfoto_hermadora.jpg