Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

a17525ad-8a79-4996-ae96-ac80c1e2f64c.jpg

Momó csoport2

 

JELENTKEZZ HOZZÁNK MOST A MOMOBA!

  • Ha szeretnéd, hogy gyereked egy összeszokott csapat tagjaként kezdje majd meg az iskolát a Budapest Schoolnál, jelentkezz most!
  • Azonnali kezdéssel várjuk olyan 3.5-5 éves gyerekek szüleinek jelentkezését, akik nem szeretnék megvárni a következő tanévet, hogy a Budapest School tagjai lehessenek!
  • Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, illetve egy bemutatkozó videó feltöltésével lehet.
 

Hangsúly a kreativitáson és a mozgáson 

A tanár csapatot Király Zsuzsi, Esze Dorka és Nagy Domino alkotja. Saját bevallásuk szerint a MOMO-sok számára nagyon fontos a művészeti és kulturális nevelés. Ennek köszönhetően sok zenét hallgatnak, sokat mesélnek más kultúrákról és szokásaikról hol magyarul, hol angolul. Igyekeznek megismertetni a gyerekeket a művészet különféle ágaival, természetesen játékos formában. Amire még nagy hangsúlyt fektetnek, az a mozgás és a tudatos környezeti nevelés. Gyakran járnak barangolni a közeli parkokba és játszóterekre, és még saját csoport fájuk is van.

 

A hosszú távú cél az, hogy a tapasztalati úton megszerzett ismeretek és tudás által felkészüljenek az iskolára. A csoport a tervek szerint együttmarad "iskolásként" is a Budapest Schoolban. Addigra ők már otthonosan fognak mozogni a projekt alapú oktatás világában. Mindez persze mit sem ér a szülők közreműködése nélkül, akikkel szoros együttműködésben dolgoznak tanáraink a gyerekek fejlődése érdekében.

 

Tanáraink

A szülők többsége a tanárok alapján választja gyereke óvodáját és iskoláját. És ez helyes, hiszen a tanárok lesznek a gyerekek példaképei, kísérői. Budapest Schoolnak első prioritása, hogy a tanárok kreatív alkotóként, önálló vezetőként tudják a csoport számára legjobb utat megtalálni.

Hisszük, hogy diverz, jól működő tanári csapat a legjobb a gyerekeknek, ahol a tanárok ugyanúgy folyamatosan tanulnak, mint a gyerekek.