Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

Greene+Hill+running.jpeg

Tandíj

Mennyi a tandíj? 

A tandíj a szülői jövedelemtől függően változó mértékű. A még szabad helyekre 3-6 év közötti gyermekeket jelenleg havi 120 ezer forintért tudunk befogadni, amely összeg magában foglalja a napi négyszeri étkezést is.  

Igyekszünk kidogozni egy olyan modellt, amely a nehezebb pénzügyi helyzetben levő családok számára is megfelelő, mert hiszünk benne, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt a jobb oktatásra, és azt valljuk, hogy a társadalom szempontjából is előnyösebb a sokszínűség. Ha Önt érdekli a munkánk, de anyagilag nincs olyan helyzetben, hogy a tandíjat meg tudja fizetni, akkor érdemes figyelnie az oldalunkon megjelenő híreket, mert hamarosan változások várhatók.

Ki jelentkezhet? Hogyan döntjük el, hogy kit veszünk fel?

Iskoláinkba kulturális, nyelvi és egyéb háttértől függetlenül bárki jelentkezhet, aki közösséget vállal missziónkkal. A jövő társadalmának építésében szeretnénk szerepet vállalni, ezért alapvetőnek tartjuk , hogy szervezetünknek és oktatásunknak is a társadalom sokszínűségét, nyitottságát és elfogadó jellegét kell tükröznie. Hiszünk abban, hogy a tehetség nem születéstől fogva elrendelt, hanem mindenkinek egyéni hozzáállása és akarata szerint alakítható. Elhivatottak vagyunk aziránt, hogy a lehető legtöbb gyermek lehetőséget kapjon képességeit kibontakoztatni és fejleszteni, valamint feladatunknak gondoljuk, hogy   hozzásegítsük őket ezek megtalálálásában és az őket érdeklő témák felfedezésében. 

Mit kínálunk a fenti összegért?

Nemzetközi szinten is kiemelkedő minőségű oktatást kínálunk. Munkánkba folyamatosan beépítjük a legújabb módszereket, illetve egészséges  és inspiráló, kreatív környezetet biztosítunk. Intézményeinkben a gyermekek naponta négyszer étkeznek.Biztosítani tudjuk az ételallergiával, speciális diétás igénnyel rendelkező gyermekek étkeztetését.   Az angol nyelv csakugyanolyan fontos része a mindennapi kommunikációnknak mint a magyar. Szükség esetén munkánk során szakértőkkel, pszichológussal, logopédussal is együttműködünk, emellett saját tanáraink és vendégoktatók bevonásával is tartunk rendszeresen egyedi programokat. Iskoláinkban a fenti tandíjon kívül semmi másért sem kell fizetni.