Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

Római part (III. kerület)

A Budapest School harmadik kerületi iskolája és óvodája a Római Parton található, a Nánási út 97. alatt. A nappali oktatás mellett délutánonként gyermekpszichodráma csoportok is indulnak szeptembertől a Rómain! A részleteket lejjebb görgetve olvashatod!

Nappali oktatás

A BPS Rómaira 3-6 éves (óvodás korosztály) és 6-9 éves kor közötti gyerekek járnak. Csoportjainkba még korlátozott számban lehet jelentkezni, mindkét korosztályban. A következő időszakban tartunk néhány nyílt alkalmat, ahol elsősorban az érdeklődő szülőket várjuk, hogy minél többet megtudhassanak rólunk. A legközelebbi nyílt nap időpontja:

2018. december 12-e, 17:00-19:00

Bár elsősorban a szülőknek hasznos a részvétel, a gyerekek is jöhetnek veletek. Kérjük, hogy először a lenti piros gomb megnyomásával regisztráljatok, majd a megkapott levélben lévő linken regisztráljatok a kiválasztott nyílt napra is.


Gyermekpszichodráma csoportok a Római parton!

A Kende Hanna féle gyermekpszichodráma módszere lehetőséget ad a gyerekeknek a mesék világába lépni a közösen kitalált történetek eljátszásával. Minden gyerek szeret beöltözni és mindenféle szerepeket kipróbálni, közösen játszani. A módszer növeli a kreativitást, az önértékelést, a közös csoportélmény hatására pedig a társas kompetenciákat is fejleszti.

Kiknek ajánljuk? A gyermekpszichodráma különösen alkalmas a következő problémák feldolgozására: tanulási nehézségek, iskolaérettség, magatartászavarok (agresszió, figyelemzavar, túlmozgás), problémák az önértékelésben és a kapcsolatteremtésben (visszahúzódás, szorongás), indulatkezelési nehézségek, problémás viselkedés (hiszti, testvérféltékenység, gyász feldolgozása, társas viszonyok fejlesztésére

Időpontok
- hétfőnként 16:30-tól 17:30-ig, 6-8 év közötti gyerekeknek
- szerdánként 17:15-től 18:30-ig 9-12 év közötti gyerekeknek

A csoportokat Pilz Fanni (a BPS tanára, gyermekpszichodramatista) és Kubovics-Juhász Csilla (pszichológus, gyermekpszichodramatista  és családterapeuta-jelölt) vezetik.

Bővebb információ és jelentkezés az [email protected]  vagy a fanni.pilz(kukac)budapestschool.org emailen keresztül.


Tanáraink rövid bemutatkozása: