A Budapest School harmadik kerületi iskolája és óvodája a Római Parton található, a Nánási út 97. alatt. 

Jelenleg két csoportban járnak hozzán gyerekek, 3-5 éves (óvodás korosztály) és 6-8 éves kor között. Az iskolás csoportban vannak, akik már jártak egy évet állami iskolába, vannak akik pedig most kezdték az írás és olvasás tanulását.

A 2018 szeptemberi kezdésre várható nagy érdeklődést megelőzve, most még akár év közben is csatlakozhatsz korlátozott számban a meglévő csoportokba. A 2018 szeptemberében induló új csoporthoz várhatóan vagy sorsolással vagy az átlagnál nagyobb havi díjat vállalva lehet majd bekerülni.

  • Ha az azonnali kezdés is érdekel, akkor az alábbi gombra kattintva lehet jelentkezni. A jelentkezési lap kitöltése mellett egy rövid, maximum két perces bemutatkozó videót is kérünk, amit előzetesen érdemes akár telefonnal rögzíteni.
  • Ha a 2018 szeptemberében való csatlakozás érdekel, akkor az alábbi gombra kattintva lehet jelentkezni. Az itt jelentkezőknek emailben küldünk további tudnivalókat és időben értesítjünk a következő lépésekről, ismerkedési lehetőségekről.

 

  • Nyílt napjainkat az alábbi időpontokban tartjuk:

február 8. 17:00-19:00 Római Part, óvodás korosztály (3-6 év)
február 17. 10:00-12:00 Római Part, iskolás korosztály (6-9 év)
március 7. 17:00-19:00 Római Part, óvodás és iskolás korosztály
március 13. 17:00-19:00 Római Part, óvodás és iskolás korosztály

Kérjük, hogy a nyílt napokra iratkozz fel ezen a linken. Köszönjük!

Tanáraink rövid bemutatkozása:

Délutánonként 17:00-től és hétvégente a Rómain egy erre a célra kialakított műhelyben izgalmas szakköröket és programokat szervezünk, 2018. januárjában gyermek-pszichodráma csoportot is indítunk 7-9 éves gyerekeknek! A programokra folyaatosan várjuk a jelentkezést. Az egyre bővülő programok listáját ezen a linken találjátok.