Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

hadik_a+témáinkat+projektmódszerrel+dolgozzuk+fel-+ennek+egyik+eleme+a+sience.jpg

Save Copy of Beiratkozás 2018

Megnyitottuk a 2018-as jelentkezést!

Csatlakozz iskoláinkhoz 3-12 éves korig!

2018-ban öt meglévő és néhány újabb helyszínen várjuk az újonnan csatlakozó gyerekeket, akik kevert korosztályos, kis csoportokban, óvodától egészen 12 éves korig tanulhatnak velünk. Legtöbb meglévő csoportunkban van még néhány hely akár azonnali kezdéssel is, 2018 szeptemberében pedig új csoportok is indulnak. Várunk mindenkit, aki most kezdené az óvodát, iskolát, vagy éppen egy új közösséget keres. 

A jelentkezés során fontosnak tartjuk, hogy olyan családok jelentkezzenek, akik ismerik, értik és szeretik a Budapest School sok tekintetben formabontó elképzeléseit. Alapelveink és iskoláink legfontosabb jellemzői megtalálhatók ezen a linken. A lenti "Érdekel a beiratkozás" gombot megnyomva néhány kérdéses regisztráció után küldünk további információt.

Helyszínek

  1. III. ker, Római part, 3-5 (óvodás), 5-7 éves (iskolakezdő) és 7-9 éves (iskolás) csoportok
  2. XI. ker, Breznó közben, 4-6 és 6-8 éves csoportok
  3. V. ker, Balaton utca és a Honvéd utca sarkán egy lakásban 3-5 évesek
  4. V. ker, Falk Miksa utca egy lakásban 5-7 évesek
  5. XIII. ker, Pozsonyi út 10. 7-9 és 9-12 évesek csoportja

Most azon dolgozunk sok lelkes alapítótárssal, hogy 2018. szeptemberétől további helyszíneken is elinduljanak új tanulócsoportok. Várhatóan február elején már pontosabban tudjuk az új helyszíneket is.

Jogi státusz

Csoportjaink családi napközik vagy magántanulói közösségek, azaz jogilag nem minősülnek nevelési-, oktatási intézménynek. Ez a jogviszony lehetőséget nyújt arra, hogy szabadon meghatározhassuk azt, hogy mi történjen a gyerekeinkkel két vizsga között.

TALÁLKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Hiszünk abban, hogy minél jobban megismered a BPS módszerét, annál elégedettebb leszel szülői közösségünk tagjaként. Ráadásul akkor is érdemes tanulni a tanulásról és az iskolákról, ha végül nem a BPS mellett döntesz. Ezért február 17-ig jelentkezhetsz a "Szülői Tanulókör" nevű programunkra. A négy hetes programban több online anyaghoz kapsz hozzáférést és két személyes találkozón tanulhatsz együtt velünk és a résztvevőkkel. Ráadásul mindazok, akik ezen a programon részt vesznek, előnyt élveznek a 2018-as csatlakozáskor! A Szülői Tanulókör programon külön díj ellenében lehet részt venni, bővebben a lenti gombra kattintva olvashatsz a részletekről:

Nyílt NAPOk

Szervezünk nyílt napokat is, hogy körülnézhess iskoláinkban és megismerhesd tanárainkat is. Ezek időpontjai a következők:

Breznó köz


február 14. 17:00-19:00
február 21. 17:00-19:00
február 28. 17:00-19:00

Római Part
       BETELT február 17. 10:00-12:00, iskolás korosztály (6-9 év)
március 7. 17:00-19:00, óvodás és iskolás korosztály (3-9 év)
március 13. 17:00-19:00, óvodás és iskolás korosztály (3-9 év)

Kérjük, hogy a nyílt napokra a fenti "Tovább a beiratkozásra" gomb néhány kérdésének megválaszolása után iratkozz fel ezzel a gombbal: