Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

IMG_20181009_114305.jpg

Solymár

Elsődleges célunk olyan tanulmányi környezet kialakítása, ahova a gyerekek örömmel járnak, és ahol megszeretik a tanulást.

Szeretnénk elérni, hogy a gyerekek önállóan tudjanak gondolkodni, helyzeteket/problémákat elemezni, összetett, komplex megoldásokat kidolgozni és utána kivitelezni. Úgy gondoljuk, hogy önmagában a lexikális tudás átadása nem elégséges cél az oktatásban. Ettől függetlenül természetesen fontos számunkra, hogy a gyerekek elsajátítsák azt a tudásanyagot is, ami a későbbi tanulmányok folytatását lehetővé teszi.

Kiemelt szerepet szánunk az angol nyelvi oktatásnak. Abban hiszünk, hogy a gyerekek játék közben örömmel tanulnak idegen nyelvet. Ha megízlelik a nyelvtudás adta előnyöket és sikereket, ez a pozitív élmény végig fogja kísérni őket egész életükben, egyebekben hozzá fog járulni ahhoz is, hogy könnyedén sajátítsanak el további nyelveket.

Hangsúlyt fektetünk a rendszeres testmozgásra is. Fontos a gyermekek egészséges testi fejlődése és ennek kapcsán is azt tarjuk a legfontosabb célunk, hogy olyan sikerélmények legyenek, amely révén a testmozgás szeretete felnőtt korukig megmarad és természetessé válik.

Szeretnénk a gyerekeket bevezetni egy kicsit mélyebben a zene világába, hogy megmutassuk nekik, milyen élmények rejlenek a zenélésben-éneklésben, és ha bármelyiküknek kedve, affinitása van hozzá, akkor tovább tudjon haladni ezen az úton. 

A számítástechnika nyújtotta lehetőségeket is szeretnénk kihasználni a projektek megvalósítása során, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek a digitális világba.

A csoportok sok időt töltenek a szabadban, játszanak, sétálnak, kirándulnak és eközben felfedezik a környezetüket.

Az iskola címe, elérhetősége: 

2083 Solymár, Sport utca 38.

Tel/E-mail: +36 20 914-47-51; [email protected]

A solymári iskolánkba a 3-6 éves ovisokat és a 6-8 éves sulis gyerekeket várjuk, akár évközbeni csatlakozással. A 2019. szeptemberben iskolát kezdő gyerekek már 2019. februártól az előkészítőbe/preschool-ba is jelentkezhetnek a szabad helyek erejéig!


    dr. Bunyevácz Anasztázia        iskolaalapító

dr. Bunyevácz Anasztázia

iskolaalapító

        Földvári Péter         iskolaalapító

Földvári Péter

iskolaalapító