Délután játszva tanulni? Nálunk lehet.

A Budapest School tanulási módszereit felhasználva azoknak a gyerekeknek is szeretnénk játékos módon érdekes és modern tudást adni, akik (még) nem a Budapest School iskoláiba járnak nappal. Ezért indítottuk délutáni és hétvégi programjainkat, ahol klubszerűen, minden héten azonos időben merülhetnek el az őket legjobban érdeklő területekben. A foglalkozások során képességeik fejlesztése mellett tanulhatnak a technológiai újdonságokról, gyakorolhatják a projekt-módszert és az együttműködés, önkifejezés új dimenzióit is megtapasztalhatják - miközben remekül szórakoznak. A lenti képekre kattintva elolvashatod a részletes tudnivalókat és jelentkezhetsz is az aktuálisan futó workshopjainkra. Ha még nem szeretnék konkrét workshopra jelentkezni, de érdekelnek az ezekkel kapcsolatos híreink vagy későbbi programjaink, akkor iratkozz fel a lap alján lévő gombbal.

PLAYTECH

A robotika, a programozás, a 3D nyomtatás, a kütyüépítés ma már bárki számára elérhető. Műhelyünkben a digital making területét fedezzük fel a gyerekekkel: a kézművességet és a barkácsolást ötvözzük high-tech dolgokkal, elektronikai eszközökkel és digitális alkatrészekkel. Miközben megtanuljuk az eszközök használatát, a tervező és programozó ember gondolkodás módja is elénk tárul, és miénk lesz az öröm, hogy képesek vagyunk csapatban alkotni. Jelentkezés aktuális PlayTech workshopjainkra ezen a linken.

BUDAPESTCRAFT

A BudapestCraft szakkörünk tagjai látogatást tesznek a főváros egy-egy izgalmas (és egyébként nem nyitott) épületében, ahol szakemberek mutatják be, hogyan szervezik a közlekedést, hova tűnik a színész a színpadról, vagy mi lesz a szelektíven gyűjtött hulladékkal. A látogatásokat követően a gyerekek digitálisan megtervezik és megépítik az általuk kiválasztott intézményt, melynek során a célunk, hogy a gyerekek fejlesszék együttműködési képességüket, térlátásukat és megismerjék a 3D tervezés alapjait.  Jelentkezés aktuális BudapestCraft workshopjainkra ezen a linken.

PLAYRAP

Az alapvető ének-zene tanulás módját magunk mögött hagyva, a magyar irodalom hagyományait a rap zenei stílussal ötvözzük. A ritmusérzék fejlesztése mellett a résztvevők kiválasztják, milyen hangokból álljon össze egy alapzene (beat). Erre illesztjük a szöveget, amit a résztvevők írnak és adnak elő. A zenén kívül a hangtechnikával is foglalkozunk, stúdió minőségű mikrofonnal vesszük fel majd keverhetik a zenéjüket és végül videóklipet is forgatunk! Jelentkezés aktuális PlayRap workshopjainkra ezen a linken.

PlayDrone

Bár egyszerűnek tűnik, a drónok vezetése igényel némi gyakorlást. Tanuld meg a drónreptetés alapjait, hogy üzembiztosan és magabiztosan repülhess quadkopterrel, kültérben és beltérben egyaránt. Játékosan sajátítjuk el, hogyan emelkedik a levegőbe a multikopter, mi az a célra szállás és hogyan szabályozzuk a röptét. Megtanuljuk, hogyan működik a drón, mi magunk is építünk propellert. A forgást és a célra szállást is gyakoroljuk, építünk saját akadálypályát, szervezünk háziversenyt. Kipróbáljuk a szabadban a drónos filmezést is. Jelentkezés aktuális PlayDrone workshopjainkra ezen a linken.

Név *
Név
Gyermek születési dátuma
Gyermek születési dátuma
Mi érdekel leginkább a Budapest Schoolban?
Melyik iskola lenne legkényelmesebb számodra?
Egyéb fontos megjegyzés
Adataim megadásával hozzájárulok, hogy időről időre emailben tájékoztassatok a Budapest School fejleményeiről. A hírlevélről bármikor leiratkozhatok, ha már nem érdekes számomra.