Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

bps_jelentkezes_kep1.jpg

Workshop

Délután játszva tanulni? Nálunk lehet.

A Budapest School tanulási módszereit felhasználva azoknak a gyerekeknek is szeretnénk játékos módon érdekes és modern tudást adni, akik (még) nem a Budapest School iskoláiba járnak nappal. Ezért indítottuk délutáni és hétvégi programjainkat, ahol klubszerűen, minden héten azonos időben merülhetnek el az őket legjobban érdeklő területekben. A foglalkozások során képességeik fejlesztése mellett tanulhatnak a technológiai újdonságokról, gyakorolhatják a projekt-módszert és az együttműködés, önkifejezés új dimenzióit is megtapasztalhatják - miközben remekül szórakoznak.

Márciusban két témában indítunk új workshopokat, több helyszínen! Részletek itt lejebb görgetve, jelentkezni pedig ezen a linken tudtok.

PLAYTECH - digital making 8-12 éveseknek

Gyereked szeret vagy próbált már programozni? Érdeklik a robotok, az interaktív játékok? A foglalkozásokon kipróbáljuk és elsajátítjuk a gyerekeknek fejlesztett programnyelvet, az mBlock-ot és ennek segítségével irányítunk mBotokat illetve megismerjük a BBC-vel közösen fejlesztett Binary Bot DIMM-et és UFO-t. Ezekben a robotokban az a jó, hogy többféleképpen lehet őket szétszedni és összerakni, szenzoraik és a Makeblock Inventor Kit segítségével pedig számtalan izgalmas interaktív tárgyak alkothatunk. Amikor megtanulják, hogy egyszerű kapcsolókkal, érzékelőkkel a világra és leginkább a gyerekekre reagáló tárgyakat hozhatnak létre, akkor aztán elszabadul a kreativitás!

A robotika, a programozás, a 3D nyomtatás, a kütyüépítés ma már bárki számára elérhető. Műhelyünkben a digital making területét fedezzük fel a gyerekekkel: a kézművességet és a barkácsolást ötvözzük high-tech dolgokkal, elektronikai eszközökkel és digitális alkatrészekkel. A cél amellett, hogy megismerjék ezeket a technológiákat, az  alkotás, kreativitás, önbizalom, csoportmunka, kitartás, és annak megélése, hogy a környezetünket tudjuk változtatni.

Miközben megtanuljuk az eszközök használatát, a tervező és programozó ember gondolkodásmódja is elénk tárul, és miénk lesz az öröm, hogy képesek vagyunk csapatban alkotni. Itt megtekinthetitek egy korábbi, hasonló foglalkozásunkról készült videót.

Munkamódszerünk: Az első alkalmak során kipróbáljuk és megismerjük a rendelkezésre álló eszközöket, majd következik a tervezési folyamat, ahol a gyerekek maguk találják ki, majd hozzák létre a produktumokat az alapján, amiket korábban bemutattunk, saját vágyaik és kreativitásuk hozzáadásával.

A felnőttek biztosítják a kereteket, facilitálják a csapatokat, eszközöket adnak, ha szükséges képességeket, szemléletet fejlesztenek, fő feladatuk, hogy a felmerülő kérdésekre válaszoljanak.

Időpont2018. március 23-tól péntekenként, 17:30 - 19:00 óra

Helyszínek:

- BPS Római part, 1031 Budapest, Nánási út 97

Korosztály: 8-12 éves gyerekeknek

Létszám: max. 15 fő / helyszín (az egyes helyszínek minimum 10 jelentkező esetén indulnak)

Részvételi díj: 19.900 Ft/hó vagy 3 hónap egyben 55.000 Ft.

A részvételi díj nem tartalmazza a program során felhasznált robot vételárát, viszont a szakkörön részt vevők 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a robotokat a Budapest School Shopjában! A robotok megvásárlása nem kötelező, a foglalkozásokon biztosítunk eszközöket.

Jelentkezés ezen a linken.

PlayCRAFT - EGYIDŐBEN több helyen!

Építsd meg a környéked vagy a fantáziád legmenőbb épületeit és játssz együtt más Budapest School helyszíneken hackelő gyerekekkel! Egyidőben több helyen is beszállnak a csapatok az építésbe és a program végén virtuálisan bejárjuk egymás épületeit. A legjobb alkotások felkerülnek a Microsoft Magyarország országos programjának térképére, a Minecraftországba!

A programon minden gyerek mellett egy szülő részvétele is lehetséges, hogy közös élmény legyen a játék. Valószínűleg gyermeked már többet tud és jobban ismeri a Minecraft világát, mint te. Ha szeretnél egy nyelvet beszélni vele és közösen játszani, akkor tedd magad szabaddá péntek délutánonként és maradj te is ott a foglalkozásokon!

A három hónapos program végén a legjobb épület makettjét 3D printerrel a valóságban is elkészítjük.

Időpont: 2018. március 22-től csütörtökönként 17:30-19:00 között.

Helyszínek:

 

- BPS P10, 1137 Budapest, Pozsonyi út 10.

- BPS Római part, 1031 Budapest, Nánási út 97.

Korosztály: 8-12 éves gyerekeknek

Létszám: max. 15 fő / helyszín (az egyes helyszínek minimum 10 jelentkező esetén indulnak)

Részvételi díj: 19 900 HUF / hó vagy három hónap egy összegben 55.000 Ft.

Jelentkezés ezen a linken.