Csatlakozz iskoláinkhoz 3-12 éves korig!

A Budapest School több mikroiskola hálózatát jelenti (itt most az óvodát is iskolának hívjuk). Egy mikroiskola családok szoros közösségét jelenti, aminek tagjai a gyerekek, tanárok, szülők. A közösség tagjai azért tagjai a közösségnek, mert úgy érzik ebben a közösségben biztonságban vannak, egymást elfogadják és a gyerekeik sokat tudnak flowban tevékenykedni, így fejlődni.

A Budapest School mikroiskoláiba, közösségébe jelentkező családok akkor tudnak csatlakozni, ha:

 1. értik, ismerik és szeretik a közösség működését, kultúráját.

 2. csatlakozásuk után a közösség jobb tanulási környezet lesz mindenki számára.

Magyarra fordítva: nincs felvételi vizsgánk a gyereknek, viszont nem csak a gyereket, hanem a szülőket is szeretnénk megismerni a csatlakozás előtt. Hiszen a szülők és a tanárok együttműködése kulcsfontosságú a gyerek fejlődése érdekében. Fontos nekünk, hogy a csatlakozó szülők értsék, segítsék és támogassák a többi szülőt és tanárokat, és az új gyerekek színesítsék a gyerek közösséget és azt ne veszélyeztessék. A közösség régebbi tagjai is segítik az újonnan csatlakozókat.

Olyan ez, mint barátot, üzlettársat, élettársat, új munkatársat választani: nem teszteket irattatunk egymással, hanem az ismerkedés során eldöntjük, hogy akarunk-e, tudunk-e együttműködni.

Folyamat

A Budapest School mikroiskoláiba a következőképpen lehet bekerülni:

 1. Távoli ismerkedés fázisában sokat olvasol rólunk, ismerőseidtől sok mindent hallasz, regisztrálsz érdeklődőként a lenti gombbal

 2. Ismerkedés fázisában eljössz pár eseményünkre, mint a nyíltnap, online webinár, workshop.

 3. Döntesz, hogy ez kell a gyerekednek és neked. Ne feledd, neked is boldognak kell lenned. Ezen a ponton jelentkezel.

 4. Próbanapok során gyereked kipróbál nálunk 2-3 napot, te beszélgetsz tanárokkal, szülőkkel.

Mikor van a felvételi?

Van, aki azonnali kezdéssel (költözés, iskolaváltás) jönne, és van, aki szeptembertől keres új helyet. Minden esetben ugyanúgy járunk el: ha valaki jelentkezik és beleillik a csoportba, akkor azonnal felvesszük tagjaink közé.

Ez azt is jelenti, hogy - az előző évek gyakorlatán változtatva - nincs nagy felvételi, sorsolás nálunk. Mostantól egyesével lehet csatlakozni már meglévő és az újonnan induló csoportokhoz is. Matematikusok ezt mohó algoritmusnak hívják, managerek pedig lean folyamatnak.

Hol vannak BPS iskolák?

 1. III. ker, Római part, 3-5 évesek, 5-7 évesek és 7-9 évesek
 2. XI. ker, Breznó köz, 4-6 évesek és 6-8 évesek
 3. V. ker, Balaton és Honvéd utca sarkán egy lakás, 3-5 évesek
 4. V. ker, Falk Miksa utcában egy lakás 6-8 évesek
 5. XIII. ker, Pozsonyi út 10. alatt 8-10 évesek és 10-12 évesek

Mit tehetsz most?

Ha gondolkozol azon, hogy 2018-ban (akár azonnal vagy majd szeptembertől) csatlakozz-e egy mikroiskolánkhoz, akkor kezdjünk el ismerkedni! Ehhez adj meg néhány adatot a lenti gomb megnyomásával. Ahogy megadod a neved és emailcímed, küldünk neked további információt a nyílt napokról, ismerkedős eseményekről, online infókról:

Ha már korábban jelentkezél, és idén aktuális lehet a csatlakozásod, akkor kaptál egy emailt arról, hogyan teheted ezt meg. Ha mégsem tiszta számodra, hogy mit kell csinálnod, akkor keress minket ezen a linken.