Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Budapest

Budapest School

web_suli_header_p10.jpg

P10 (XIII. kerület)

JELENTKEZZ HOZZÁNK MOST A 7-12 évesek csoportjába!

  • Valószínűleg mostanra kiderült, ha gyereked nem élvezi az iskolát, nem fejlődnek számotokra fontos kompteneciái, szorong vagy csak unalmas számára, ahol van.
  • Azonnali kezdéssel várjuk olyan 7-12 éves gyerekek szüleinek jelentkezését, akik nem szeretnék megvárni a következő tanévet, hogy a Budapest School tagjai lehessenek!
  • A jelentkezésről minden információt megtalálsz a lenti gomb megnyomása után:
 

Közösen tanuló tanulók és tanárok

Tanári csapatunk - divatosan szólva - meglehetősen diverz. A szó lehető legpozitívabb értelmében. Van nálunk egykori nyelviskola-alapító, tudományos doktor, családi napközi vezető, amerikai nyelvtanár, pszichológus, rendezvényszervező, drámapedagógus, zenész. Ma mind BPS tanárok vagyunk. Írtunk tanulmányokat, cikkeket, oktatási segédanyagokat gyakorlatilag minden oktatással kapcsolatos témában, megjártuk az összes létező formális és nem-formális oktatási színteret, aktívan részt vettünk a hazai civil életben, mint oktatási szakértők (is), és még hosszan sorolhatnánk. Persze mindezt sutba dobhatnánk, ha nem hinnénk egységesen abban, hogy az a tanulási folyamat, amibe szeptemberben belekezdtünk 40 gyerekkel és a szüleikkel nem szolgálná azt a célt, hogy a gyerekek 2040-ben boldogok legyenek.

A gyerekcsoportunk is szedett-vedett társaság. A szó lehető legpozitívabb értelmében, és legnagyobb szerencsénkre. Egyéniségek, kialakult és egyre határozottabban alakuló személyiséggel, érdeklődési körökkel, viselkedési mintázatokkal. Feladatunk nem az, hogy homogén masszává gyúrjuk őket, hanem hogy megszervezzük azt a fejlődési folyamatot, melynek során egyéni módon de a közösség erejével támogatva tudjuk a lehető legkedvezőbb lehetőségeket megadni számukra a kiteljesedéshez.

Tanáraink

A szülők többsége a tanárok alapján választja gyereke óvodáját és iskoláját. És ez helyes, hiszen a tanárok lesznek a gyerekek példaképei, kísérői. Budapest Schoolnak prioritása, hogy a tanárok kreatív alkotóként, önálló vezetőként tudják a csoport számára legjobb utat megtalálni.

Hisszük, hogy diverz, jól működő tanári csapat a legjobb a gyerekeknek, ahol a tanárok ugyanúgy folyamatosan tanulnak, mint a gyerekek.